Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

 

Povezava na Facebook stran Medicinske fakultete Univerze v Mariboru

Spoštovani,

vljudno vas na konferenco "Dialogues in Neurodegenerative Disorders" (več na https://www.neurocare.si/), ki bo potekala med 6. in 7. junijem v Ljubljani. Za dodiplomske študente je udeležba brezplačna (Ob prijavi označite FREE pass in napišete pod afiliacijo, da ste dodiplomski študentje Medicinske fakultete – v tem primeru ne prejmete kosila med konferenco).

O konferenci:

Konferenca Dialogues in Neurodegenerative Disorders - Care, Communication and Biomedical Challenges ni le konferenca; njen namen je pregledati nove pristope in napredek ter združiti misli iz nevroznanosti, nevrologije, zdravstva, psihologije, novih informacijskih aplikacij in družinskih vidikov. Cilj konference je odstreti nova obzorja na področju oskrbe in raziskav nevrodegenerativnih motenj, predstaviti nove poti in pristope k zdravljenju in oskrbi, ki so bili nedavno razviti, ter zagotoviti platformo za strokovnjake iz različnih področij življenja, da razpravljajo o rešitvah različnih izzivov, s katerimi se soočajo osebe z NDD in njihovi skrbniki.


Ta konferenca ni le za strokovnjake. Zavzemamo se za gradnjo mostu med znanstvenimi odkritji, medicinsko in zdravstveno prakso, psihološkimi pristopi in socialno oskrbo pri osebah z nevrodegenerativnimi motnjami ter njihovih družinah, hkrati pa zagotavljamo platformo, na kateri lahko različne skupine vpletenih ljudi komunicirajo, se družijo ter spoznavajo drug drugega in svoje zgodbe.

Z združevanjem izmenjave prelomnega znanja, vrhunske znanosti in resničnih izkušenj želimo strokovnjakom, javnosti in študentom, ki se nam bodo pridružili v sončni Ljubljani med 6. in 7. junijem 2024, zagotoviti edinstveno učno in življenjsko izkušnjo.

Za vse dodatne informacije obiščite spletno stran https://www.neurocare.si/, kjer boste izvedeli več.

Lep pozdrav,

prof. dr. Gorazd Drevenšek, predsednik organizacijskega odbora

e-mail: gorazd.drevensek@mf.uni-lj.si