Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

 

Povezava na Facebook stran Medicinske fakultete Univerze v Mariboru

Dodiplomski študij

Pozdravljeni,

posredujemo informacije o izvedbi 1. kolokvija vaj pri predmetu Molekularna biologija z genetiko:

Za študente 1. letnika Splošne medicine bo kolokvij v četrtek, 30. 5. 2024, v predavalnici P12 ob 14.00 za skupine 1 - 4 in ob 14.45 za skupine 5 - 8.

Za študente Dentalne medicine pa v četrtek, 30. 5. 2024, v predavalnici P12 ob 15.30 uri za 1. in 2. skupino.

Prijava na kolokvij ni potrebna.

Lep pozdrav,

Referat MF

Spoštovani,

s strani Pravne fakultete Univerze v Ljubljani (v sodelovanju z Inštitutom za kriminologijo pri Pravni fakulteti v Ljubljani in Univerzitetno psihiatrično kliniko Ljubljana) smo dobili prošnjo za sodelovanje v anketi v okviru temeljnega raziskovalnega projekta ARIS, ki je usmerjen v raziskovanje uradno nepriznanih terapij s psihedeliki v slovenskem pravnem sistemu.

Anketa je anonimna, namenjena znanstvenemu raziskovanju, izpolnjevanje traja 10-15 minut, dostopna je na https://1ka.arnes.si/psihedeliki

Več o raziskovalnem projektu: https://www.pf.uni-lj.si/raziskovanje-in-projekti/nacionalni-raziskovalni-projekti/uradno-nepriznane-terapije-s-psihedeliki-v-slovenskem-pravnem-sistemu/.

Vljudno vabljeni k izpolnjevanju!

Lep pozdrav,

Zdenka Peršin Fratnik

Drage študentke, dragi študenti!

Ste utrujeni od študijskega stresa in ustaljene rutine? Študentsko središče Univerze v Mariboru že tretje leto zapored v mesecu maju organizira Mesec dobrega počutja na UM – celoten mesec posvečen izboljšanju vašega duševnega, telesnega in čustvenega blagostanja.

Pridružite se nizu dogodkov, ki vas bodo navdihnili, osvežili in vas motivirali, da si ustvarite bolj uravnoteženo študentsko življenje.

Z vami bodo Jernej Ogrin, Lana Matjašič, Inštitut AVISENSA, Center Šteker, Center za krepitev zdravja Maribor, Agnes Kojc (doktorska študentka FF UM) in Tamara Belec (študentka FOV UM).

Preverite program in se pravočasno prijavite: ➡ https://moja.um.si/novice/Strani/mesec-dobrega-pocutja-2024.aspx

Vljudno vabljeni!

Splošni kontakt za dodatne informacije o dogodku: edustudy@um.si.

 

Lep pozdrav,

Referat MF UM

Attachments:
Download this file (poster_A3.png)poster_A3.png[ ]1403 kB