Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

 

Povezava na Facebook stran Medicinske fakultete Univerze v Mariboru

Spoštovani,

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že deseto leto zapored prireja dogodek na temo kariernega razvoja in zaposlitvenih priložnosti za mlade.

  1. karierna tržnica v živo bo potekala od 17. do 21. aprila 2023 na Rektoratu Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, Maribor.

Namen dogodka je krepitev vezi med delodajalci, študenti in diplomanti Univerze v Mariboru ter mladimi brezposelnimi osebami.

Več o programu in vsebinah dogodka si študenti lahko ogledate na spletni strani KC UM 10. KARIERNA TRŽNICA V ŽIVO - 17.-21. april 2023 | Karierni center Univerze v Mariboru (um.si):

Vabimo vas, da se čim prej prijavite na HITRE ZAPOSLITVE RAZGOVORE z delodajalci, saj je število prostih mest omejeno.

 Ob tem ste vabljeni, da brezplačno obiščete bogat spremljevalni program 10. karierne tržnice v živo, tj.  TOP dogodke z znanimi gosti, Alenom Kobilico, Polono Požgan in Aljošo Bagolo, Študentski večer z Martino Ipša, ter okroglo mizo za delodajalce in študente. Za več informacij in prijavah tukaj.  

V primeru dodatnih informacij smo na voljo na e-naslovu karierni.center@um.si  in na tel. št. 02/ 23 55 344 (Matej Kosi Hederih, vodja Kariernega centra Univerze v Mariboru).

 

S spoštovanjem,

Karierni center Univerze v Mariboru in Zavod RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj

 

Karierni center Univerze v Mariboru /

Career Centre of University of Maribor

Univerza v Mariboru

Slomškov trg 15, 2000 Maribor, Slovenija

T: +386 (2) 23 55 300

E: karierni.center@um.si, www.kc.um.si