Stran uporablja piškotke

Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

S tem razpisom želijo Elektro Maribor d.d., Energija Plus d.o.o. in Univerza v Mariboru nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju, saj se vsi zavedajo pomena izobraževanja, ki je temelj konkurenčnosti na trgu dela.
Na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru (UM) se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2016/17 status študenta Univerze v Mariboru in so v času študija redno napredovali, še niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru v preteklih letih ter so vpisani v: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali v študijski program II. stopnje.
Prijavitelj mora pravilno izpolnjen obrazec »Prijava na razpis« in zahtevane priloge pošlje najkasneje do 25. 4. 2017, do 12. ure  na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.
Več o obveznih prilogah in merilih za ocenjevanje vlog je razvidno iz razpisa, ki ga najdete v prilogi in na tej povezavi: http://ssum.um.si/2017/03/razpis-za-izbor-najboljsega-studenta-univerze-v-mariboru-v-studijskem-letu-20162017/ ali
https://www.um.si/univerza/medijsko-sredisce/novice/Strani/novice.aspx?p=2020.
Najboljši študenti Univerze v Mariboru bodo prejeli naslednje nagrade: študent, ki bo zasedel 1. mesto, bo prejel nagrado v vrednosti 600 EUR, študent, ki bo zasedel 2. mesto, bo prejel nagrado v vrednosti 400 EUR in študent, ki bo zasedel 3. mesto, bo prejel nagrado v vrednosti 200 EUR.

Attachments:
Download this file (Razpis_najboljši_student_UM_2017.pdf)Razpis_najboljši_student_UM_2017.pdf[ ]278 kB