Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

 

Povezava na Facebook stran Medicinske fakultete Univerze v Mariboru

VELIKI DOBRODELNI KONCERT

Študentski svet Univerze v Mariboru in Planet Tuš Maribor organizirata veliki dobrodelni koncert – za Veroniko, dekle s pogumom, ki navdihuje! Veronika Škrubej je bila lepa in nasmejana 20-letna študentka na univerzi v Mariboru. Bila je talentirana glasbenica in predana ter ljubeča hči. Zakaj bila? Veronika je doživela in hudo nesrečo. Če ne bi bila izjemno pogumna in imela željo po življenju, bi brali tragično zgodbo o smrti matere in hčere. Gre za pogumno in vztrajno dekle, ki kljub vsem poškodbam razvija svoj glasbeni talent.

Študenti na Univerzi v Mariboru, kjer tudi Veronika študira, bi ji radi pomagali k vrnitvi v normalno življenje. Zato se organizira velik dobrodelni koncert, ki bo potekal v Planetu Tuš, in sicer 10. 12. 2013. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena Veroniki. S koncertom bi ji radi finančno pomagali pri njeni dolgotrajni operaciji in se ji tudi zahvalili za njen navdihujoč pogum in vztrajnost. Več o Veronikini zgodbi si lahko prebereš na spletni strani Študentskega sveta Univerze v Mariboru.

Koncert bo tako postal dogodek, kjer bomo študentje mariborske univerze pokazali našo pripravljenost pomagati in olajšati življenje naši so-študentki. Zato se v torek vsi skupaj odpravimo v Planet TUŠ, kjer bo potekala ena največjih dobrodelnih zabav s skupino NUDE. Celotni izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen naši študentki. Vstopnice bo možno kupiti na fakultetah Univerze v Mariboru. Cena v preprodaji je 2 EUR, na dan dogodka 3 EUR. Vstopnice bo možno kupiti na fakultetah pri predstavnicah stalne delovne komisije za socialne zadeve ŠSUM, in sicer od 4. decembra naprej. Naenkrat lahko kupiš več vstopnic.  

Pridruži se nam na dogodku, da bomo skupaj pomagali naši študentki!