Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

Zahtevno je v teh časih biti študent. Študij, zabava, ogromno gradiva, obiski knjižnic in spletnih portalov. Dela je preveč, časa pa vedno premalo.

Ker ste študenti in študentke tisti, ki ustvarjate pozitivne zgodbe Medicinske fakultete fakultete, vam želimo olajšati študij, hkrati pa vas vzpodbuditi k aktivnemu učenju in ustvarjanju odličnih temeljev naše zdrave družbe. Zato vam v sodelovanju s podjetjem Microsoft omogočamo dostop do orodji, ki vam bodo poenostavila študijska leta. Nudimo vam uporabo orodja za produktivno ustvarjanje dokumentov in sodelovanje, zbirko Office 365 ProPlus, v kateri najdete najnovejše pripomočke Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher, Access in Skype za podjetja. Namestite si jih lahko na do 5 računalnikov, na voljo pa so tudi različice za tablice in pametne telefone.

Orodja Office 365 ProPlus se odlično povezujejo tudi s storitvijo OneDrive, ki omogoča preprosto in varno deljenje dokumentov. Namesto na disk, shranite Office dokument v shrambo OneDrive in jo z nekaj kliki dajte v skupno rabo s kolegi. Na voljo imate kar 1 TB prostora ves čas trajanja študija. Pozabite na USB ključke, ki se tako radi izgubijo, raje svoje delo shranjujte pametneje in varneje.

Najpomembnejše smo prihranili za konec in si je vredno zapomniti ter povedati naprej. Do konca aprila na spletni strani https://sfriziraj.si poteka zanimiva nagradna igra, pri kateri lahko osvojite tudi vrhunski ultrabook HP Spectre Pro 13 ali katero od drugih nagrad

Attachments:
Download this file (sso.article.um.jpg)sso.article.um.jpg[ ]566 kB
Download this file (sso.letak1.um.jpg)sso.letak1.um.jpg[ ]345 kB
Download this file (sso.letak2.um.jpg)sso.letak2.um.jpg[ ]335 kB