Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

Spoštovani

Vljudno prosimo, da v referat do vključno ponedeljka, 16.10.2017 preko e-pošte referat.mf@um.si  sporočite obvezno menjavo izbirnih predmetov skladno s spodnjim sklepom KŠZ MF UM z dne 12.10.2017:

SKLEP:

Študentom 5. letnika, ki so izbrali izbirne predmete Sporočanje in vzpostavljanje odnosa, Izbrane vsebine in novosti v nevrologiji, Izbrane vsebine in novosti v geriatriji, Nastanek in vrsta bolečine, ki se v 2017/18 zaradi premajhnega števila prijav v 5. letniku ne bodo izvajali, se ponudi izvedba navedenih predmetov skupaj s 6. letnikom oz. sledeči izbirni predmeti 5. letnika: Simulacije endoskopskih in UZ preiskav, Medicinska tehnologija, Medicina in šport 2, Tropska medicina, Izbrane vsebine in novosti v psihiatriji, Izbrane vsebine in novosti v dermatovenerologiji, Izbrane vsebine in novosti v ginekologiji in porodništvu, Kirurški vidiki medicine v izrednih razmerah.

Študentom 5. letnika, ki so izbrali izbirni predmet Urgentna medicina, ki se v 2017/18 zaradi premajhnega števila prijav v 5. letniku ne bo izvajal, se ponudi izvedba navedenega predmeta skupaj s 4. letnikom oz. zgoraj navedeni predmeti 5. letnika, ki se bodo izvajali v 2017/18.

V kolikor do navedenega termina ne boste javili spremembe, bomo prerazporeditev opravili v referatu!

Referat