Faculty of Medicine University of Maribor

Pozdravljeni,

objavljen je Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2017/2018.

S tem razpisom želijo Elektro Maribor d.d., Energija Plus d.o.o. in Univerza v Mariboru nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju, saj se vsi zavedajo pomena izobraževanja, ki je temelj konkurenčnosti na trgu dela.

Na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru (UM) se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2017/18 status študenta Univerze v Mariboru in so v času študija redno napredovali, še niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru v preteklih letih ter so vpisani v: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali v študijski program II. stopnje (pogoje je predhodno končana I. st. študijskega programa Univerze v Mariboru)..

Prijavitelj mora pravilno izpolnjen obrazec »Prijava na razpis« in zahtevane priloge pošlje najkasneje do 7. 5. 2018, do 12. ure  na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.

Več o obveznih prilogah in merilih za ocenjevanje vlog je razvidno iz razpisa, ki ga najdete v prilogi in na tej povezavi: http://ssum.um.si/2018/04/razpis-za-najboljsega-studenta-univerze-v-mariboru-v-studijskem-letu-20172018/ ali https://www.um.si/univerza/medijsko-sredisce/novice/Strani/Novice.aspx?p=2350.  

Najboljši študenti Univerze v Mariboru bodo prejeli naslednje nagrade: študent, ki bo zasedel 1. mesto, bo prejel nagrado v vrednosti 600 EUR, študent, ki bo zasedel 2. mesto, bo prejel nagrado v vrednosti 400 EUR in študent, ki bo zasedel 3. mesto, bo prejel nagrado v vrednosti 200 EUR.

Več informacij najdete v priponki.

Attachments:
Download this file (Razpis_najboljši_student_UM_2018.pdf)Razpis_najboljši_student_UM_2018.pdf[ ]342 kB